RSS

ΘΎΜΑ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΎ ΤΟ….. ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ISABELLE

27 Οκτ.

Κατά της νύχτας της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου προς Σάββατο 26 Οκτωβρίου κάποιος εισέβαλε στον χώρο του Κέντρου Ξενών Γλωσσών ISABELLE και προκάλεσε υλικές ζημιές….

Όποιοι και να ήταν, σίγουρα νοιώθουν περήφανοι για τον εαυτό τους αν και το μόνο που αποδεικνύει η πράξη τους είναι το πόσο χαμηλό δείκτη νοημοσύνης έχουν !!!!

Οι υποψίες στρέφονται προς κάποια άτομα τα οποία έρχονται τακτικά στο Κέντρο Ξενών Γλωσσών και προκαλούν τους καθηγητές, φωνάζουν τα ονόματα των μαθητών ή πετούν πέτρες και ελιές διακόπτοντας σκόπιμα την σωστή ροή των μαθημάτων.

Η αστυνομία ενημερώθηκε ήδη.

κατέστρεψαν τα γράμματα με το όνομα ISABELLE

κατέστρεψαν τα γράμματα με το όνομα ISABELLE

ξεπάτωσαν το κοντάρι με την σήμαία

ξεπάτωσαν το κοντάρι με την σημαία

 
1 σχόλιο

Posted by στο 27 Οκτωβρίου, 2013 σε Uncategorized

 

Ετικέτες: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

1 responses to “ΘΎΜΑ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΎ ΤΟ….. ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ISABELLE

  1. GK

    30 Οκτωβρίου, 2013 at 9:08 ΠΜ

    Καλημέρα αγαπητή,

    Λυπάμαι για τα συμβάντα αλλά περισσότερο λυπάμαι για το μέλλον των δραστών είτε αυτά είναι νέα παιδιά είτε όποιοι τους καλύπτουν. Η μόνη σου δυνατότητα είναι η αστυνομία αλλά θα σε συμβούλευα να είσαι πολύ, ως επαγγελματίας, στο τι καταχωρείς στην ιστοσελίδα σου. ¨Οπως πολλές φορές σου έχω πει η χρήση του γραπτού λόγου αν δεν γίνεται σωστά εκθέτει ανεπανόρθωτα. Όντως ζούμε σε εποχές βίας φραστικής-πραγματικής είτε λόγω έλλειψης αγωγής είτε λόγω σκοπιμοτήτων. Να είσαι πολύ προσεκτική. Καλή σου ημέρα.

     

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.