RSS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ !!!

29 Ιον.

29/06/2011

Λοιπόν, τέρμα τα αστεία !!!

Εδώ και 1 ½  χρόνο μας ζητάτε του  κόσμου  τις  θυσίες για να  « σώσουμε την Ελλάδα ».

ΔΝΤ, Τρόικα, ΕΕ, μνημόνιο, δανειακή σύμβαση, μεσοπρόθεσμο…. Κάθε 3 μήνες βγάζετε μπροστά μια καινούρια λέξη για να δικαιολογήσετε τα αυστηρά μέτρα τα οποία γονατίζουν τον απλό άνθρωπο, τον Λαό που δούλεψε όλα τα περασμένα χρόνια για να εξασφαλίσει ένα σπίτι, ένα αμάξι, την μόρφωση των παιδιών του και την σύνταξη του.

Μας τα έχετε πάρει όλα !!!

Μέτρα, φόροι και εκβιασμοί προς τον αδύναμο άνθρωπο, ο όποιος αντιδρά μόνο με την ταπεινή και ειρηνική παρουσία του στις πλατείες, είναι οι λέξεις κλειδιά της πολιτικής σας.

Αν τα φάγαμε μαζί, όπως ισχυρίζεται ο Κ. Πάγκαλος, σίγουρα μαζί δεν τα πληρώνουμε.!!

Γιατί μέχρι στιγμή, δεν είδαμε να γίνουν και μεγάλες μειώσεις στις αμοιβές των βουλευτών ή στις συντάξεις τους…

Δεν είδαμε να υποφέρει κανένας βουλευτής όπως υποφέρει ο απλός ο Λαός.

Λογικό δεν είναι ??

Τι πρόβλημα έχετε εσείς οι βουλευτές αν το εισιτήριο στα ΜΜΜ αυξηθεί, αν τα τέλη κυκλοφορίας διπλασιαστούν ή αν ανέβει η τιμή της βενζίνης ??

Εσείς κυκλοφορείτε με το πολυτελέστατο υπηρεσιακό αμάξι !!

Πρόθεση να μειώσετε το επίπεδο διαβίωσης σας δεν έχετε!!!

 

Μόνο απαιτήσεις έχετε.. και μόνο από εμάς τους μικρομεσαίους !!

Φτάνει πια !!

Δεν ήσαστε οι μοναδικοί οι οποίοι έχουν απαιτήσεις !!!

Και εμείς έχουμε απαιτήσεις !!

Απαιτούμε να πιάσετε τους μεγαλοκαρχαρίες που φοροδιαφεύγουν εδώ και χρόνια.

Απαιτούμε να αντιμετωπίζονται με την ίδια σκληρότητα με την οποία το ΣΔΟΕ και η εφορία αντιμετωπίζουν τον απλό τον άνθρωπο.

Απαιτούμε να τους επιβάλετε φορολογία και πρόστιμα κανονικά και με το νόμο.

Απαιτούμε να τους κάνετε κατασχέσεις και με αυτόν τον τρόπο, να πληρωθούν τα χρωστούμενα . ( Από τον Λαό ξέρουν οι τράπεζες να του πάρουν το σπιτάκι του… Ας εφαρμόσετε κάτι αντίστοιχο στους μεγαλοκαρχαρίες !! )

Απαιτούμε να κάνετε στους διεφθαρμένους του ποδοσφαίρου μια δίκη εξπρές( οι διαδικασίες εξπρές να μην εφαρμοστούν μόνο για τους νόμους και τα μεσοπρόθεσμα που θέλετε να περάσετε ! ) και να κατάσχετε τα αστρονομικά ποσά που έβαλαν παράνομα στην τσέπη τους . ( Μιλαμε για Δις εκατομμύρια τα οποία στην ουσία τα κλέψαμε από το Λαό !! )

Απαιτούμε να εισπράξετε τα πρόστιμα για τις παράνομες πισίνες και τα παράνομα κότερα.

Απαιτούμε να επιβάλλετε και να εισπράξετε από τους γιατρούς στο Κολονάκι τα πρόστιμα που τους αναλογίζουν σύμφωνα με τις ψευδές φορολογικές δηλώσεις τους.

Απαιτούμε να κάνουν οικονομίες όλες οι υπηρεσίες, να φύγουν από τα ενοικιαζόμενα κτήρια που τις στεγάζουν και να πάνε στα κρατικά κτήρια.

Απαιτούμε να κρατήσετε μόνο όσους υπάλληλους σας χρειάζονται πραγματικά ! ( Οι μη παραγωγικοί να αλλάξουν στάση ή να πάνε αλλού !… Τι τις θέλετε τις 3 γραμματείς, όταν η μια απαντάει στο τηλέφωνο, η άλλη ασχολείται με τον υπολογιστή και η τρίτη παίζει με το κινητό της !!! Αυτή είναι η προσωπική μου εμπειρία ενώ περίμενα να συναντήσω αντιπεριφεριαρχη!!! )

Απαιτούμε να ζητήσετε τις αποζημειώσεις του Β’ παγκοσμίου πολέμου… Τι περιμένετε τόσα χρόνια ??? Με το ποσό αυτό θα αποπληρώναμε το χρέος μας !!

ΟΡΙΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΑΣ !!

Απαιτούμε να αντιστρέφετε στην ΕΕ τον εκβιασμό της επιστροφής στην Δραχμή που κάνετε εδώ και μήνες στους Έλληνες. Τα κράτη της ΕΕ έχουν πιο πολλά να χάσουν !!! ( Τέρμα το χρεος, οι τόκοι, τα δάνεια και ο κάλος χαζός πελάτης που λέγετε Ελλάδα !!!…. Οι Έλληνες θα λιμοκτονούν, θα ξέρουν όμως για πιο λόγο , αλλά θα επιβιώσουν και προπαντός θα είναι ελεύθεροι !! .. Η ΕΕ, όμως θα καταρρεύσει και το Ευρώ θα χαθεί ..)

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ??

Για πιο λόγο τα γράφω όλα αυτά ???… Αφού τελικά το μεσοπρόθεσμο ψηφίστηκε και θα συνεχίσετε να ρουφήξετε το αίμα του Έλληνα πολίτη και να καταστρέφετε τη χώρα !!!

Είμαστε όλο και πιο πολλοί που πιστεύουμε πλέον πως πήρατε την εξουσία μόνο και μόνο για να παραδώσετε τη χώρα και το Λαό της δεμένο χειροπόδαρα !!!!

Αμφιβάλλω, όμως , αν έχετε καταλάβει πως είσαστε μόνο πιόνια σε αυτό το άθλιο παιχνίδι…. Τι σας πειράζει ??? Και να σας στείλουμε εξορία, γεμάτος και φουσκωτός είναι ο τραπεζικός σας λογαριασμός στο εξωτερικό….

ΔΕΔΕ ΙΖΑΜΠΕΛ

Advertisements
 
4 Σχόλια

Posted by στο Ιουνίου 29, 2011 in Uncategorized

 

Ετικέτες: , , , , ,

4 responses to “ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ !!!

 1. giorgos

  Ιουλίου 4, 2011 at 7:36 ΠΜ

  Καλημέρα προβληματισμένη και αγανακτισμένη συμπολίτισσα,

  ΟΙ σκέψεις σου είναι ,(ή τουλάχιστον πρέπει να είναι), σκέψεις και προβληματισμοί όλων των συμπολιτών μας , αλλά όπως έχεις διαπιστώσει κυριαρχεί η μικρόνοια και η ακρισία ,το δε ατομικό συμφέρον επισκιάζει του κοινωνικού με αποτέλεσμα οι «άρχοντες» της πατρίδας μας δηλαδή τα κόμματα και τα κομματόσκυλα,μέσα από το «διαίρει και βασίλευε» να πετυχαίνουν πάντα τους ιδιοτελείς στόχους τους σε βάρος των απλών πολιτών.

  Ωστόσο αν κατορθωθεί να αυξηθούν οι φωνές διαμαρτυρίες στην βάση και της δικής σου λογικής ίσως να υπάρξει ελπίδα για την δόλια πατρίδα μας.

  «…..το μεν γαρ μη αδικείν ίσως υπέρ άνθρωπον εστί, το δε πλανηθέντα διασώσασθαι επιφέρει τι καλόν και σφόδρα τούτο ευσταθούς διανοίας ίδιον εστί.Τα δ’ άλλα έρρωσο….» Όπως είπε και ο Αριστοτέλης στον Φίλιππο

   
 2. giorgos

  Ιουλίου 4, 2011 at 7:52 ΠΜ

  Επιστολή προς τους Ελληνες
  Του Hugo Dixon*

  Αγαπητοί Ελληνες

  Η οργή που νιώθετε για τα δεινά σας είναι κατανοητή. Βρίσκεστε αντιμέτωποι με διάφορες δυσάρεστες εναλλακτικές λύσεις, εκ των οποίων όλες αφορούν μεγάλες περικοπές στο βιοτικό σας επίπεδο για τα ερχόμενα έτη. Ομως, οι επιλογές αυτές δεν είναι όλες εξίσου κακές. Πρέπει να αποφύγετε μια συναισθηματική αντίδραση που θα σας αφήσει σε ακόμα χειρότερη κατάσταση – και πρέπει να εξοστρακίσετε εκείνους που καταφεύγουν στη βία.

  Μια επιλογή ήταν να πείσετε τους πολιτικούς σας να πουν τελικά «όχι» στο πρόγραμμα λιτότητας Ευρωζώνης-ΔΝΤ. Το πρόγραμμα αυτό δεν είναι τέλειο. Ομως, η απόρριψή του χωρίς δεύτερη σκέψη θα ήταν παιδιάστικη. Χωρίς συμφωνηθέν σχέδιο, δεν θα παίρνατε χρήματα. Η συνέπεια δεν θα ήταν μόνο πως η κυβέρνηση θα κήρυσσε έτσι στάση πληρωμών για τα δάνεια που πήρε για λογαριασμό σας. Θα γινόταν επιδρομή στις τράπεζές σας και η ύφεση θα γινόταν ακόμα πιο βαθιά. Πιθανόν επίσης να χάνατε τους εναπομείναντες φίλους σας στην Ευρώπη, οι οποίοι θα σας θεωρούσαν κακομαθημένα παλιόπαιδα.

  Δεν σημαίνει αυτό ότι θα πρέπει να εξοφλήσετε όλα τα χρέη σας. Ακόμα και με ηράκλειες προσπάθειες, αυτό δεν θα είναι δυνατό. Μπορείτε, όμως, ίσως να διαπραγματευθείτε μια συντεταγμένη αναδιάρθρωση του χρέους κάποια στιγμή το ερχόμενο έτος. Κάτι τέτοιο θα σημαίνει μείωση των χρεών σας, ας πούμε στο ήμισυ, αλλά στο πλαίσιο ενός συμφωνηθέντος προγράμματος Ευρωζώνης-ΔΝΤ που σας πρόσφερε αρκετά χρήματα για να επιβιώσετε ώσπου να αναρρώσετε.

  Ισως ρωτήσετε γιατί δεν μπορείτε να κηρύξετε «τακτική» στάση πληρωμών σήμερα. Δεν θα ήταν αυτό καλύτερο από το να περιμένετε; Η απάντηση θα ήταν «ναι», αν μια τέτοια επιλογή μπορούσε να συμφωνηθεί σήμερα. Δυστυχώς, η υπόλοιπη Ευρώπη δεν είναι ακόμα έτοιμη για τη στάση πληρωμών σας. Επομένως, δεν θα συμφωνήσει σε κάτι τέτοιο. Και αυτό, εξ ορισμού, σημαίνει ότι μια στάση πληρωμών σήμερα θα ήταν άτακτη και χαοτική.

  Περιμένετε λίγους μήνες, ωστόσο, και θα κατανοήσετε ότι η υπόλοιπη Ευρώπη μπορεί να βρίσκεται τότε σε θέση να αντέξει καλύτερα μια αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, ιδίως αν έχει χρησιμοποιήσει καλά τον χρόνο της και έχει στηρίξει τις τράπεζές της. Κι εσείς, άλλωστε, μπορεί να βρίσκεστε σε θέση να διαπραγματευθείτε καλύτερα ένα νέο πακέτο – με την προϋπόθεση ότι θα ενισχύσετε κεφαλαιακά τις τράπεζές σας και θα συρρικνώσετε το δημοσιονομικό σας έλλειμμα, ώστε να εξαρτάστε λιγότερο από ξένα κεφάλαια.

  Κανείς δεν αρνείται πως αυτή η πορεία θα είναι δύσκολη. Πρόκληση για σας δεν είναι μόνο η μείωση του ελλείμματος, αλλά και η αποκατάσταση της οικονομικής ανταγωνιστικότητάς σας. Αυτό σημαίνει περαιτέρω υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου.

  Υπάρχει άραγε σύντομος δρόμος για να αποφευχθεί όλο αυτό; Η επαναφορά της δραχμής, ίσως; Δεν θα αποκαθιστούσε αυτό την ανταγωνιστικότητα; Η απάντηση είναι πως πιθανότατα όχι. Η αλήθεια είναι πως δεν θα έπρεπε ποτέ να έχετε ενταχθεί στην Ευρωζώνη. Κανείς, όμως, δεν έχει βρει ακόμα τρόπο να ξαναβάλει την οδοντόπαστα πίσω στο σωληνάριο χωρίς να λερωθεί. Και πάλι, ο αδύναμος κρίκος είναι οι τράπεζές σας. Αν οι συμπατριώτες σας πίστευαν πως θα επανερχόταν η δραχμή (σε πολύ χαμηλότερη ισοτιμία, βεβαίως), θα ήταν τρελοί να κρατούσαν τα χρήματά τους σε ελληνική τράπεζα. Θα επικρατούσε πανικός πριν καν κοπούν οι νέες δραχμές.

  Ολα αυτά μπορεί να φαίνονται τρομερά άδικα – και ως ένα βαθμό είναι. Πολιτικοί αμφοτέρων των μεγάλων κομμάτων της Ελλάδας απογοήτευσαν τον κόσμο επί σειρά δεκαετιών. Ηγήθηκαν ενός τερατωδώς αναποτελεσματικού δημοσίου τομέα, συχνά στελεχωμένου με φίλους και πελάτες. Δαπάνησαν πάρα πολλά χρήματα και στη συνέχεια εξαπάτησαν με ψευδή στοιχεία, για να μπορέσει η Ελλάδα να μπει στην Ευρωζώνη. Η διαφθορά και η φοροδιαφυγή οργίασαν – και έμειναν σε μεγάλο βαθμό ατιμώρητες.

  Μπορείτε επίσης να κατηγορήσετε τους ξένους για τα δεινά σας. Οι ξένες τράπεζες ήταν από εκείνους που σας δάνεισαν όλα αυτά τα χρήματα. Κάποιες μάλιστα σας βοήθησαν να μαγειρέψετε τα στοιχεία σας. Και η υπόλοιπη Ευρωζώνη έκανε τα στραβά μάτια όταν καταγράφατε αστρονομικά χρέη. Θυμηθείτε, όμως: οι πιστωτές σας (τόσο οι τράπεζες όσο και οι κυβερνήσεις) δεν θα εξέλθουν αλώβητες. Οταν κηρύξετε στάση πληρωμών, εκείνοι θα πληρώσουν βαρύ τίμημα.

  Πρέπει επίσης να καταλάβετε ότι φέρετε και εσείς μέρος της ευθύνης. Πολλοί από εσάς φοροδιαφεύγατε. Πολλοί απολαμβάνατε εκείνες τις υψηλόμισθες θέσεις του δημοσίου τομέα. Οι περισσότεροι καταναλώνατε περισσότερα απ’ όσα παρήγατε και συνταξιοδοτούσασταν πάρα πολύ νωρίς. Ψηφίζατε επίσης τους άχρηστους πολιτικούς σας. Ο, τι κάνουμε έχει συνέπειες. Διαμαρτυρηθείτε ελεύθερα. Εστιάστε, όμως, στους σωστούς στόχους, μη «βάζετε τα χέρια σας και βγάζετε τα μάτια σας», απορρίπτοντας την ξένη βοήθεια. Και πάνω απ’ όλα, συνεχίστε ειρηνικά.

  * Ο κ. Hugo Dixon είναι αρχισυντάκτης στο «Reuters Breakingviews», το τμήμα απόψεων και σχολίων του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters.

   
 3. giorgos

  Ιουλίου 4, 2011 at 9:30 ΠΜ

  Η ιστορία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, θέλει τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης πρωταγωνιστή σε μια ακόμη ιστορία στον απόηχο του «Μαζί τα φάγαμε».
  Το περιστατικό συνέβη σε ψαροταβέρνα του Πειραιά, όπου ο κ. Πάγκαλος πήγε με παρέα φίλων.
  Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας του έδωσε το καλύτερο τραπέζι και η παρέα του καλοφαγά αντιπροέδρου παρήγγειλε φρέσκα ψάρια.
  Μετά από μισή ώρα ο σερβιτόρος χαμογελαστός εναπόθεσε στο τραπέζι τη μεγάλη πιατέλα με τα ψάρια.
  Ξαφνικά από το διπλανό τραπέζι των τεσσάρων ατόμων σηκώθηκε ένας καλοντυμένος κύριος γύρω στα 35 και πήγε στο τραπέζι του κ. Πάγκαλου.
  «Συγγνώμη, εσείς δεν είστε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ο κύριος Πάγκαλος;» τον ρώτησε.
  Ο αντιπρόεδρος απάντησε ξερά «ναι».
  «Κύριε Πάγκαλε να σας θυμίσω ότι είπατε «μαζί τα φάγαμε»» συνέχισε ο καλοντυμένος κύριος και ο αντιπρόεδρος άρχισε να αισθάνεται κάπως άβολα.
  «Μην ξαναγυρνάμε στα ίδια» του είπε.
  «Όχι κύριε Πάγκαλε, δίκιο έχετε, μαζί τα φάγαμε και μαζί θα τα φάμε! Μου επιτρέπετε σας παρακαλώ να πάρω την πιατέλα σας;», συνέχισε ο 35χρονος που χωρίς δεύτερη σκέψη πήρε το δίσκο με τα ψάρια και τον πήγε στην παρέα του για να τα φάνε.
  Οι πληροφορίες λένε ότι μετά το περιστατικό ο κ. Πάγκαλος αποχώρησε από την ψαροταβέρνα.

   
 4. giorgos

  Ιουλίου 5, 2011 at 8:26 ΠΜ

  Οι 10 λόγοι για τους οποίους η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει αλλά ντρέπεται να το πει – Όμως οι πολίτες ακόμη αντέχουν….
  Η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει και αυτό αποτελεί μια πραγματικότητα για 10 λόγους. Μπορεί ενίοτε να παίζουμε με τις λέξεις αλλά η Ελλάδα είναι χρεοκοπημένη χώρα για 10 βασικούς λόγους.
  1)Ο κυριότερος και βασικότερος για απλά δεν μπορεί να βγει στις αγορές να δανειστεί. Μην τρέφουμε αυταπάτες όσες χώρες δεν μπορούν να δανεισθούν θεωρούνται χρεοκοπημένες. Δεν υπάρχει χώρα του πλανήτη με μηδενικό έλλειμμα δανείζεται είτε μέσω εσωτερικού ή εξωτερικού δανεισμού.
  Η Ελλάδα τώρα δεν μπορεί να δανειστεί από τις αγορές.
  2)Βαθμολογικά η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει. Χάσαμε 15 βαθμίδες και τα ομόλογα της Ελλάδας δεν θεωρούνται ούτε καν σκουπίδια.
  3)Η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει και αυτό γιατί δέχθηκε τοποτηρητές παντού, η οικονομική πολιτική ασκείται από την ΕΕ η χώρα αποδείχθηκε ανίκανη να διαχειριστεί τα δημόσια οικονομικά της.
  4)Η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει γιατί ακόμη και αυτή την ύστατη στιγμή οι συμπολίτες μας μεταφέρουν τα χρήματα τους στο εξωτερικό. Οι πολίτες δεν κάνουν λάθος απλά δεν εμπιστεύονται την ίδια τους την χώρα.
  5)Η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει γιατί ακόμη αυτή την ύστατη στιγμή το δημόσιο σύστημα συνεχίζει να λειτουργεί αντιπαραγωγικά εις βάρος της κοινωνίας.
  6)Η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει γιατί αν μια μέρα η ΕΕ πει ότι δεν μας δίνει την δόση, είμαστε χώρα εξαρτημένη από την δόση μας, έχουμε καταρρεύσει πάμε για στάση πληρωμών.
  7)Η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει γιατί τριγύρω μας αν κοιτάξουμε θα δούμε ότι τίποτε δεν έχει αλλάξει. Η χρεοκοπημένη νοοτροπία του μέσου Έλληνα δεν έχει αλλάξει.
  8)Η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει καθώς πέραν από την πολιτική οικονομική και εθνική κυριαρχία έχασε το πλέον πολύτιμο την υπερηφάνεια του Έλληνα. Η χώρα σέρνεται και παρακαλάει γονυπετής για ελεημοσύνη καθώς άπληστα κατανάλωσε αλλά δεν προνόησε.
  9)Η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει γιατί έχει καταστεί αποπαίδι της ΕΕ. Δεν είναι ισότιμος εταίρος η Ελλάδα μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Θεωρούμαστε λαός δευτέρας διαλογής όσο και αν μας πικραίνει αυτό.

  10)Η Ελλάδα χρεοκόπησε γιατί έχασε το όραμα της. Το όραμα της Ελλάδος είναι το καλό αυτοκίνητο για να πηγαίνει στο χωριό ο νεοέλληνας και να αισθάνεται περήφανος ότι όλοι τον κοιτούν αλλά ο ίδιος ξέρει ότι το χρωστάει όλο στην τράπεζα. Το όραμα της Ελλάδος είναι φοροδιαφυγή ή η αντίληψη εμείς να είμαστε καλά και άσε τους άλλους. Η Ελλάδα εκφυλίστηκε και χρεοκόπησε. Όσοι ακόμη θεωρούν ότι θα χρεοκοπήσουμε θα τους πούμε απλά ξυπνήστε. Η δυσοσμία της παραοικονομίας μπορεί να τροφοδοτεί με αέρα την κοινωνία αλλά θα αποδειχθεί σύντομα αέρας. Η παραοικονομία είναι η χειρότερη κοινωνική διάκριση. Το κράτος πρέπει να την εξολοθρεύσει, δεν μπορεί εμείς να πληρώνουμε τους άλλους τους απατεώνες.Όμως μέσα σε αυτή την δυσοσμία υπάρχει και μια ομάδα αξιοπρεπών Ελλήνων που πιστεύουν ότι η φθάνει ο καιρός που θα επιβραβεύεται η εργασία. Εργάζονται με όραμα, τίμια με αξιοπρέπεια. Αυτοί οι Έλληνες αξίζουν μια καλύτερη Ελλάδα και δεν θα την προσφέρουν ούτε οι τζιτζιφιόγκοι Ευρωπαίοι δήθεν τεχνοκράτες και υπέρμαχοι της νομιμότητας αλλά ο ίδιος ο τίμιος λαός.

   

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: