RSS

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΙΓΙΝΙΟΥ

11 Δεκ.

11/12/2011

Καλησπέρα σας Κυρία Μαυριδου,

Με μεγάλη ανησυχία έμαθα πως το αστυνομικό τμήμα του Αιγινίου θα φύγει και θα μεταφερθεί στο Κολινδρο.

Κατανοώ πως κάποιες περικοπές πρέπει να γίνουν και θέλουν οι υπεύθυνοι να μειώσουν τα έξοδα του τμήματος με αυτόν τον τρόπο…

Αλλά, ένας από τους ρόλους της αστυνομίας είναι να προστατεύει τους πολίτες , πράγμα που δεν θα μπορέσει να κάνει πλέον αν όλοι οι αστυνομικοί βρίσκονται στο Κολινδρο.!!

15 λεπτά χρειάζονται για να κατέβει ένα αμάξι από το Κολινδρο μέχρι το Αιγίνιο… πόσα μάλλον για να φτάσει στην Μεθώνη, στο Μακρυγιαλο ή ακόμα και στην Πυδνα !!!

Θα μείνει ακάλυπτη μια τεράστια έκταση του Δήμου.. και θα γιορτάσουν κάθε μέρα οι κλέφτες !!

Αν ο σκοπός της κίνησης αυτής είναι να μην πληρώσουν ένα ενοίκιο, προτείνω να τους στεγάσει δωρεάν κάποιο κοινοτικό ή δημοτικό κτήριο.. Έχουν μείνει άδεια πολλά κτήρια στο καινούριο μας Δήμο ( πρώην κοινότητες, πρώην σχολεία, πρώην Δημαρχίες..)

Αν για παράδειγμα μεταφέρονταν το αστυνομικό τμήμα στα γραφεία της πρώην Δημαρχίας Μεθώνης, τα οποία βρίσκονται στο Μακρυγιαλο και όπου υπάρχουν ακόμη υπάλληλοι του Δήμου, δεν θα πλήρωναν ούτε ενοίκιο ούτε ρεύμα ούτε νερά… και θα ήταν σε μια τοποθεσία πολύ πιο αποτελεσματική για να εκτελέσουν οι αστυνομικοί το έργο τους ..

Δεν γνωρίζω αν είναι αυτό το θέμα στις αρμοδιότητες σας, αλλά θα ήθελα πολύ να το εξετάσετε και ίσως να βρείτε μια ευνοϊκότερη λύση.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας

Δεδε Ιζαμπελ

Advertisements
 
2 Σχόλια

Posted by στο Δεκέμβριος 11, 2011 in Uncategorized

 

Ετικέτες: , , ,

2 responses to “ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΙΓΙΝΙΟΥ

 1. frixos

  Δεκέμβριος 14, 2011 at 8:45 ΠΜ

  Καλημέρα αγαπητή μου,

  Σιγά σιγά δηλητηρίαζαν κάποτε όσους ήθελαν να εξαποστείλουν για να μην το καταλαβαίνουν.

  Έτσι γίνεται και με το «Δήμο Πύδνας Κολινδρού» και ξύσε την …..κελέ σου με…. χτένι δασύ.
  ‘Εφυγε το ΙΚΑ, έφυγε η Εφορία, θα φύγει το ΑΤ θα φύγει το Ταχυδρομείο!!! Το μόνο που μένει είναι να φύγουμε και εμείς και να αφήσουμε τους τοπικούς άρχοντες να «διοικεί ο ένας τον άλλον» μέσα στην θαλπωρή των γραφείων τους!

  Πλήρης επιβεβαίωση του «Τέτοιος @ώλος τέτοιο βρακί θέλει»

   
 2. GK

  Ιανουαρίου 23, 2012 at 10:18 ΠΜ

  Σύνοψη του μυθιστορήματος η φάρμα των ζώων του Τζορτζ Όργουελ
  Η ιστορία των ζώων της φάρμας, τα οποία περιγράφονται συνοπτικά και κυρίως μέσω των βασικών στοιχείων του χαρακτήρα τους, ξεκινά σε ένα περιβάλλον όπου πολύς χρόνος έχει περάσει από τότε που θυμούνται ελευθερία. Η σκλαβιά κάτω από τον αφέντη κτηνοτρόφο Τζόουνς έχει γίνει συνήθεια. Τα περισσότερα ζώα είναι σε άγνοια καλύτερων ή χειρότερων ημερών και κάποια που καταλαβαίνουν έχουν αποκτήσει πεσιμιστική ή υποτακτική στάση. Ο Ολντ Μέιτζορ, ένα γουρούνι το οποίο είχε την τύχη να ζήσει περισσότερα χρόνια από άλλα ζώα και φτάνει προς το τέλος της ζωής του, νοιώθει πως πρέπει να ενεργήσει. Συγκεντρώνει τα ζώα και δίνει έναν λόγο που γεμίζει τα ζώα περηφάνια, τους θυμίζει ένα επαναστατικό τραγούδι που είχαν ξεχάσει («Κτήνη της Αγγλίας) και κυρίως τα βάζει σε σκέψεις για το μέλλον• επαναστατικές σκέψεις.
  Τα γουρούνια είναι τα μεγάλα μυαλά της φάρμας. Κυρίως με την καθοδήγηση του Σνόουμπολ, ενός γενναίου γουρουνιού καταφέρνουν να φέρουν σε πέρας την Επανάσταση και η φάρμα είναι Ελεύθερη. Το πολιτικό σκηνικό που ακολουθεί είναι γενικά αισιόδοξο, χωρίς να λείπουν οι δυσκολίες, με τα γουρούνια σιγά σιγά όμως να αποκτούν την κύρια εξουσία και τον έλεγχο της φάρμας. Σίγουρα όμως το κλίμα παραμένει θετικό.
  Η μεγάλη ανατροπή έρχεται όταν ο κύριος πολιτικός αντίπαλος του Σνόουμπολ, ο Ναπολέων, ένα άλλο γουρούνι που σχεδόν πάντα διαφωνούσε με τον Σνόουμπολ – εκτός και αν το ερώτημα αναφερόταν στο γιατί τα γουρούνια να έχουν περισσότερη τροφή – καταφέρνει να ανατρέψει την κυβέρνηση της φάρμας και να εγκαθιδρύσει μονοκρατορία κάτω από το όνομά του. Μεγάλη βοήθεια, θα έλεγε κάποιος στρατιωτική, προσέφεραν διάφορα σκυλιά τα οποία είχε αναθρέψει από μικρά.
  Η ιστορία εξελίσσεται με τον Ναπολέοντα να αποκτά όλο και περισσότερη εξουσία, να περιορίζει όλο και περισσότερες ελευθερίες που είχαν έρθει μετά την επανάσταση, να αναθεωρεί όλο και περισσότερους νόμους που είχαν καθιερώσει (σε μορφή 7 εντολών) και γενικά να κάνει την ζωή όλο και πιο αφόρητη για τα ζώα. Η προπαγάνδα (κυρίως μέσω των λόγων και δικαιολογιών του Σκουίλερ, ενός άλλου γουρουνιού) ήταν επίσης σε συνεχή χρήση για να κατευνάσει τις αμφιβολίες που κατά καιρούς εμφανίζονταν. Σημαντικός σταθμός σε αυτή του πορεία αποτελεί η πώληση ενόςαλόγου, του Μπόξερ, σε σφαγέα αλόγων όταν πια είχε αρρωστήσει. Ο Μπόξερ ήταν το εργατικότερο ζώο και το πιο πιστό στο Ναπολέοντα και την Επανάσταση (στην οποία μέχρι το τέλος, ή μέχρι λίγο πριν το τέλος ακόμα πίστευε).
  Το αποκορύφωμα της κατρακύλας και το τέλος της ιστορίας έρχεται όταν τα ζώα παρακολουθούν μια κεκλεισμένων των θυρών συγκέντρωση των γουρουνιών με τους ανθρώπους-αφέντες των γειτονικών φαρμών (σύμβολα κρατών ή ενώσεων κρατών). Τα γουρούνια είχαν ήδη ξεκινήσει να περπατάνε στα δύο πόδια (κάτι το οποίο είχαν θεσπίσει ως «κακό» αλλά τελευταία αναθεώρησαν) και σύντομα είχαν έρθει σε συμφωνία με τους ανθρώπους. Τίποτα κακό δεν είχε γίνει τελικά στην Φάρμα των Ζώων• τα ζώα ήταν σκλαβωμένα όπως και παλιά. Μάλιστα τώρα είναι σκλαβωμένα και με τις τελευταίες μεθόδους• παράδειγμα για τις άλλες φάρμες. Ο Ναπολέων ανακηρύσσει ότι η Φάρμα των Ζώων θα λέγεται πια Φάρμα Μάνορ, όπως και παλαιότερα, στα χρόνια του Τζόουνς.
  Τα ζώα που κρυφά παρακολουθούσαν το γεύμα κοίταξαν από γουρούνι σε άνθρωπο, από άνθρωπο σε γουρούνι και από γουρούνι σε άνθρωπο ξανά• δε βρήκαν διαφορά.

   

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: