RSS

ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ !!!!

08 Δεκ.

Greece is in deep shit… So am I !!!  Have a look at the photos and see how some people here respect private property and places where children come to be educated !!!! ( My own private school is right next to my bookshop )

Κάποιοι όντως στο Αιγίνιο, να μη πω στην γειτονιά, μας έχουν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ χεσμένους !!!

Μέρα παρά μέρα ( Σαββατοκύριακο Τρίτη, Πέμπτη ), κάποιος με » υψηλό επίπεδο νοημοσύνης » φέρνει τον σκύλο του στην αυλή του Κέντρου Ξενών Γλωσσών » ISABELLE » και τον αφήνει να κάνει την ανάγκη του μπροστά στις πόρτες μας !!!

Το να δείξει κάποιος με αυτόν τον τρόπο ότι δεν μας γουστάρει… τι να πω….. αυτό σκέφτηκε αυτό κάνει…. Μόνο που έτσι δείχνει επίσης την μεγάλη του ασέβεια προς τα παιδάκια που έρχονται σε μας για να μάθουν κάτι παραπάνω ώστε να μην μένουν στο χαμηλό επίπεδο του ανθρώπου αυτού !!!

Μέσα στα 15 χρόνια τώρα που έχω το Κέντρο Ξενών γλωσσών, ΚΑΝΕΝΑ αδέσποτο σκυλί δεν ένοιωθε την ανάγκη να ξελαφρώσει έτσι στον χώρο μας !!! Αλλά και να ερχόταν δεν θα διάλεγε συγκεκριμένες μέρες !!!

Το μόνο που εύχομαι είναι αυτός ο άνθρωπος να μην έχει παιδιά !!! Διότι αν μάθει στα παιδιά του το είδος σεβασμού προς την ξένη περιούσια που δείχνει ο ίδιος … σε λίγα χρόνια όλοι χεσμένοι θα είμαστε !!!!

ΔΕΔΕ ΙΖΑΜΠΕΛ

IMG_4012IMG_4013IMG_4014IMG_4015

 
Σχολιάστε

Posted by στο 8 Δεκεμβρίου, 2014 σε Uncategorized

 

Ετικέτες: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.