RSS

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ !!!

20 Ιολ.

 

Το Αντάμωμα Λιβαδιωτών είχε μεγάλη επιτυχία χθες το βράδυ …

 

Μετά την μικρή χορευτική παράσταση των συλλόγων ( Σύλλογος Νέων Νεοκάστρου, Ποντιακός Σύλλογος Βεργίνας και Πολιτιστικός Σύλλογος Λιβαδιού ) όλοι οι παρόντες είχαν την ευκαιρία να χορέψουν χάρη στον πλούσιο μουσικό πρόγραμμα της ορχήστρας !!!

 

Το κέφι, η καλή διάθεση σε συνδυασμό με την εξαιρετική μουσική επέτρεψαν στον κόσμο να περάσει μια φανταστική βραδιά κάτω από τα αστέρια …. ούτε η βροχή που μας επισκέφτηκε 2 φορές δεν κατάφερε να διώξει τον κόσμο, πέραν από μερικούς ίσως λιγότερους τολμηρούς !!!

 

Ο καινούριος μας Δήμαρχος, Ο Βαγγέλης Λαγδάρης, τίμησε την εκδήλωση με μια σύντομη παρουσία . Τον συνόδευε η Νικολοπούλου Βάσω, δημοτική σύμβουλος, και ο Άρης Αγγέλου, ο καινούριος μας Περιφερειακός Σύμβουλος Πιερίας. Θέλω να πιστέψω πως δεν τους έδιωξε η βροχή, αλλά η επιθυμία του Κου Βαγγέλη Λαγδάρη να επισκεφτεί και τις άλλες εκδηλώσεις που γινόντουσαν χθες το βράδυ σε διάφορα μέρη του Δήμου μας. Η αλήθεια είναι πως καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να παραβρεθεί σε κάθε εκδήλωση του τόπου μας με σκοπό να δείξει ότι είναι δίπλα σε όλους τους δημότες του.

Ο Δημήτρης Ζαφείρης, εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος, εμφανίστηκε λίγο αργότερα και χάρηκε όταν διαπίστωσε την παρουσία στην εκδήλωση μερικών υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του ψηφοδέλτιο του των τελευταίων δημοτικών εκλογών.

Η Ντότση από την ηλεκτρονική εφημερίδα » Aiginionews » και η Χρυσούλα Λυκίδού, ήταν επίσης στην παρέα μας.

 

Δέδε Ιζαμπέλ

 

IMG_2416 IMG_2423 IMG_2430 IMG_2434 IMG_2444

 
Σχολιάστε

Posted by στο 20 Ιουλίου, 2014 σε Uncategorized

 

Ετικέτες: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.