RSS

Πάντα μάχιμη !!!

10 Φεβ.

Η Ιζαμπέλ ΔΈΔΕ, πολιτεύτρια των ΑΝΕΛ παραβρέθηκε στην κοπή πίτας του Συλλόγου Εθελοντισμού » ΚΥΨΕΛΗ » Μεθώνης που διοργάνωσαν τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου στο Πολιτιστικό Κέντρο Μεθώνης την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015. Ο φακός του φωτογράφου την έπιασε την ώρα που τραβούσε βίντεο τη κύρια στιγμή της εκδήλωσης.

Η Κυρία Ιζαμπέλ Δέδε δηλώνει : » Αφού τελείωσαν οι εκλογές με το γνωστό αποτέλεσμα, ο καθημερινός μας αγώνας δεν σταματάει εδώ !!

Για μένα δεν άλλαξε τίποτα… Συνεχίζω τις προσπάθειες μου για την προβολή του τόπου μας με φωτογραφίες, βίντεο και άρθρα που αφορούν την Ελληνική πολιτιστική ζωή και όχι μόνο…Οι φωτογραφίες, τα βίντεο και τα άρθρα μου φτάνουν παντού στο κόσμο …Στον Καναδά, στις ΗΠΑ, στην Ρωσία, στην Αυστραλία ακόμη και στην Γουαδελούπη !!!

Θα συνεχίσω το έργο μου πάθη θυσία γιατί έτσι αισθάνομαι καλά όταν πάω σε εκδηλώσεις … Το να κάθομαι σε μια καρέκλα και να σηκωθώ μόνο για να χορέψω χωρίς να παράγω έργο ..λυπάμαι, αλλά δεν είναι το στυλ μου !!  »

kopoi pitas 2

 
Σχολιάστε

Posted by στο 10 Φεβρουαρίου, 2015 σε Uncategorized

 

Ετικέτες: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.